Wauw, een 5 sterren recensie op Facebook en 131 reviews op Google. Iets waar we trot op zijn.

Recentie facebook

Hier doen we het voor
Maar liefst 131 reviews op Google en 82 beoordelingen op Facebook!

Inge Beirnaert heeft Biesbosch-sloepenverhuur beoordeeld — 5 sterren

7 augustus ·

Toen we vanmorgen vertrokken met onze zonen van 15 en 19, dacht de jongste dat hij een saaie dag tegemoet ging, varen met een bootje. We waren nog maar de jachthaven uit en hij dacht er al heel anders over. Zij en wij hebben genoten van de rust, de natuur, de woelige baren op de rivier de Amer en de stralende zon. Kortom, het was een super geslaagde dag. Een echte aanrader voor groot en klein.
 Rina van Roosmalen heeft Biesbosch-sloepenverhuur beoordeeld — 5 sterren

21 augustus ·

Afgelopen zaterdag zag het er niet heel mooi uit met het weer. Dan maar regenjassen aan, maar we zullen gaan varen in de Biesbosch. Een 5 persoon sloep gehuurd, heel goed ontvangen en begeleid naar de boot. Uitleg gekregen, top. Rond 09.15 uur vertrokken en tijdens onze leuke toer, 3 keer gebruik kunnen maken van ons kapje. Blij dat we dat hadden, anders waren we erg nat geweest. Nu kwamen we terug met een rode neus van het verbranden. Weer netjes ontvangen en na het verrekenen van de brandstof direct de borg teruggepint. Wij komen zeker nog een keer terug.
Priscilla Pris heeft Biesbosch-sloepenverhuur beoordeeld — 5 sterren

5 augustus ·

Heerlijke dag gehad vandaag in de 5 persoons luxe sloep. Goed ontvangst en erg vriendelijk personeel. Ondanks de regen vanmorgen… waar we nog ff geschuild hebben onder het dakje. Werd het vanmiddag prachtig weer! De Biesbosch is een prachtig gebied, waar we smorgens een groot rondje hebben gevaren. Om 14.00 terug in de haven daar wat gedronken in Het Witte huis. Super mooi restaurant. En daarna de kleinere route genomen tot 18.00 . Kortom het was toppie ! En we gaan zeker vaker een sloep huren bij jullie!
Yvonne Van Steijn heeft Biesbosch-sloepenverhuur beoordeeld — 5 sterren

13 augustus ·

Vandaag een heerlijke dag in de Biesbosch gehad. Mooie comfortabele boot, vriendelijke ontvangst en goede service. Samen met prachtig weer en een hele mooie omgeving een hele geslaagde dag!
Jan-Willem van der Heijden heeft Biesbosch-sloepenverhuur beoordeeld — 5 sterren
13 augustus ·
 
 
Samen met mijn zoontje van 4 en mijn vader genoten van een dagje varen en vissen in de Biesbosch. Omdat het erg rustig was (slecht weer) kregen we zonder meerprijs een iets grotere boot mee. De four-stroke motor liep bijzonder goed en stil, waardoor we ook tijdens het varen gewoon konden babbelen. Het zijn stuk voor stuk mooie boten en de communicatie, ontvangst en klantvriendelijkheid zijn top. We konden betalen met pin, zeer gemakkelijk. Als we ooit nog eens in deze regio willen varen dan is er voor ons maar één adres. Tot een volgende keer dus!
 
 

WAAROM BIESBOSCH-SLOEPENVERHUUR?

  • De nieuwste sloepen!
  • Milieu vriendelijke stille 4 takt motoren!
  • GRATIS parkeren!
  • In de moderne nieuwe jachthaven van de Biesbosch!
  • Brede Steigers!
  • Rolstoel vriendelijk!
  • De grootste sloepenverhuur van de Biesbosch!
  • Uitstekende ligging t.o.v. de Biesbosch!
.