Uw boot boeken voor een onvergetelijke dag

Maandag9:00 tot 18:30
Dinsdag9:00 tot 18:30
Woensdag9:00 tot 18:30
Donderdag9:00 tot 18:30
Vrijdag9:00 tot 18:30
Zaterdag9:00 tot 18:30
Zondag9:00 tot 18:30

Annuleren is mogelijk tot 3 dagen (72 uur) voor de gemaakte reservering, hiervoor dient u een mail te sturen naar info@biesbosch-sloepenverhuur.nl met de volgende gegevens:
  • Naam
  • Adres
  • Reserveringsnummer
  • IBAN nummer
  • Rede annulering
Als u van Biesbosch-sloepenverhuur per mail een bevestiging van uw annulering heeft gehad bent u van uw reservering ontbonden.

Prijzen:

Prijs p.d.:€120,-
Borg:€100,-

Technische gegevens:

Lengte:535 cm.
Breedte:210 cm.
Motor:8 PK viertakt
Benzineverbruik:2,5 ltr./uur
Deluxe sloep beschikt over een windvrije beschutting dmv. een kajuitkap.

Geen vaarbewijs nodig en huisdieren niet toegestaan!

Sloep voor 6 personen huren

Wilt u deze sloep voor 6 personen huren om de Biesbosch te verkennen? Dit kan gemakkelijk en snel bij Biesbosch-Sloepenverhuur.

Zo is een vaarvakantie niet alleen een optie als u met z’n tweeën wilt genieten van de Biesbosch, maar ook als u met uw gezin, familie of vrienden het water op wilt.
Deze boot heeft ruimte genoeg voor 6 volwassenen. Uw eigen sloepje huren geeft vrijheid.   U bepaalt zelf wie u meeneemt. U kiest zelf waar u heen vaart. En onderweg stopt u even als u dat wilt.

Zonder gedoe je bootje huren

U bezit geen eigen bootje, maar vindt het wel leuk om zelf door de Biesbosch te varen. Als het even kan zonder gedoe. Bij Biesbosch-sloepenverhuur kunt u deze sloep heel eenvoudig online reserveren. Vervolgens ligt er een degelijk en schoon 6 persoons bootje voor u klaar.
Wilt u met meer personen of minder personen een sloep huren, bekijk dan ons overzicht sloepen.

Voor onze sloepen heeft u geen vaarbewijs nodig.  Uiteraard krijgt u uitleg over de betreffende sloep en de aanwezige apparatuur. Zo kunt u onbezorgd aan uw vaaravontuur in de Biesbosch beginnen.

Wij hebben vaarroutes in de Biesbosch voor u uitgestippeld.

Call Now

.