Bootverhuur Drimmelen

BOOTVERHUUR DRIMMELEN

Een bootje huren in Drimmelen om de Biesbosch te verkennen doe je natuurlijk bij Biesbosch Sloepenverhuur Drimmelen. Het is heerlijk om met een boot door de wateren van de Biesbosch te varen.

Met het huren van een bootje in Drimmelen om de Biesbosch te verkennen is een van de mooiste dingen die je kunt doen in je vakantie of vrijetijd.

SNEL EEN BOOTJE HUREN | BOOTVERHUUR DRIMMELEN

U kunt snel en eenvoudig een bootje huren in Drimmelen via onze website. Voor het boeken van een bootje is geen vaarbewijs nodig!

Online reserveren doe je in 4 stappen:

  1. Kies de boot waarmee je de Biesbosch wilt verkennen;
  2. Kies de datum wanneer je de Biesbosch wilt bezoeken;
  3. Vul je gegevens in
  4. Betaal veilig online met iDeal.

En je reservering bij Biesbosch Sloepenverhuur is geregeld!

bootverhuur drimmelen

Wij zochten voor ons Team uitje een bootverhuurbedrijf die voor ons 6 sloepen kon verhuren om een leuke dag te organiseren in de Biesbosch. Na enig telefonisch contact met verschillende verhuurbedrijven hebben wij gekozen voor Biesbosch Sloepenverhuur in Drimmelen.

Door de tips en adviezen van dit bedrijf is ons Team uitje een succes geworden. We hebben veel gevaren door de Biesbosch en mooie plekjes gezien. Het lijkt wel of je in het buitenland aan het varen bent zo mooi is de Biesbosch.

Kortom een fijn bedrijf voor teamuitjes of bedrijfsevenement. De bootjes zijn schoon en vrij nieuw en varen heerlijk.

Ron van Wijk

Wij hebben een hele leuke dag gehad met het huren van een sloep. De kinderen en mijn man en ik hebben genoten van de mooie plekjes in de Biesbosch. We hebben de sloep online gereserveerd en op de dag zijn wij vertrouwd ontvangen door het personeel die ook uitlegt hoe de sloep werkt en waar de mooiste plekjes zijn van de Biesbosch.

Kortom echt een aanrader voor iedereen!

Jasmijn de Groot